Kom lunchen of dineren in café-restaurant De Cockpit in Bosschenhoofd, bij vliegveld Seppe. Kom lunchen of dineren in café-restaurant De Cockpit in Bosschenhoofd, bij vliegveld Seppe.
Vlieg er eens uit, kom bij ons dineren
Café-Restaurant De Cockpit

Uit eten bij Café-Restaurant De Cockpit in Bosschenhoofd

Bij De Cockpit dineert u in stijl, terwijl u de vliegtuigen op nog geen twintig meter afstand ziet opstijgen. Niet onder de indruk? Nou, dan hebben we altijd nog onze chefkok, die op zich al een reden is om voor een etentje naar Brabant af te reizen.

Bij Café-Restaurant De Cockpit vliegt u binnen voor een romantisch etentje-voor-twee, maar ook voor een bedrijfsuitje, huwelijk of familiefeest. We hebben ruimte voor groepen tot maximaal 100 personen.

Kies uw lievelingsgerechten a la carte of maak een keuze uit een van onze speciale menu’s

Heerlijk eten bij De Cockpit, vlakbij Roosendaal

Menu van de chef

Driegangen keuzemenu voor
€ 29,50 p.p.

Bekijk het menu van de chef

Menu Carvalis

Driegangen keuzemenu voor
minimaal 10 personen

€ 27,50 p.p.

Bekijk het menu Carvalis

Aquila-Menu

Menu in buffetvorm voor
minimaal 20 personen,
€ 27,50 
p.p.

Bekijk het Aquila-menu

Menu Shyhawk

Menu in buffetvorm voor
minimaal 20 personen,
€ 20,- p.p.

 

Bekijk het menu Shyhawk

Het menu van de chef

 € 29,50 p.p.

Het menu van de chef is een keuzemenu van drie gangen maar is ook ala carte te bestellen. Bij iedere gang heeft u de keuze uit vier topgerechten van onze chef. Zijn drie gangen u teveel? Dan kunt er ook voor kiezen om een of twee van de gangen weg te laten.

Keuze uit;

 

Voorgerechten 8,50

Sandwich van toast, geitenkaas, appelstroop en geroosterde noten.

Gerookte forel, gambakroketje, gemarineerde wortel en pickles.

Kalfsrosbief, met tonijnmayonaise en oude kaas.

Salade van gerookte kipfilet, radijs, perzik en crème fraiche.

 

Deze voorgerechten serveren we met een mandje stokbrood en kruidenboter.

 

 

 

Hoofdgerechten 18,50

Rolletje van tongfilet en gerookte zalm farce met groene kruiden saus.

Kip mozzarella, met pesto, spek en mozzarella.

Gewokte varkenshaaspuntjes in zoet zure saus

Spiesje van ossenhaas met stroganoff saus.

 

Deze hoofdgerechten serveren we met bijpassend groenten garnituur,

onbeperkt friet, gebakken aardappelen en salade.

 

 

 

Nagerechten 5,50

Verse ananas, aardbeiensaus, vanilleroomijs en slagroom.

Aardbeien Pavlova Cockpit, aardbeien, meringue en slagroom.

Citroen cheese cake  met fruit.

Bosvruchten yoghurt ijs met rood fruit

zakenlunch Roosendaal

Het Menu Carvalis

€ 27,50 p.p.

Het Menu Carvalis is een keuzemenu voor minimaal 10 personen. Het menu wordt geserveerd met groentegarnituur en onbeperkt friet, salade, gebakken aardappelen en mayonaise.

 

Voorgerechten
Salade met Serrano ham en galia meloen
Carpaccio van rund, oude kaas, pesto, olijven en zongedroogde tomaten
Salade met gerookte zalm en Hollandse garnalen
Bisque met gerookte zalm en garnaaltjes

 

Hoofdgerechten
Rumpsteak met milde pepersaus
Varkenshaas medaillons met champignonroomsaus
Gebakken zalmfilet met Hollandaise saus
In de roomboter gebakken sliptongen

 

Nagerecht
Dessert fantasie
zakenlunch Roosendaal

Het Aquila-menu

€ 27,50 p.p.

Het Aquila-menu is een uitgebreid menu in buffetvorm, voor groepen vanaf 20 personen. Uw gasten genieten van de volgende buffetgerechten:

 

Voorgerechten (buffet)
Verschillende koude hapjes;zoete meloen met serrano ham, gevuld eitje, garnalencocktailtje etc
Aardappel-rundvleessalade, kartoffelsalade
Ouderwetse tomatensoep en groentesoep
Brood, tapanade en kruidenboter

 

Hoofdgerechten (buffet)
Boeuf Wellington
Kipfilet met spek, knoflook en groenten
Zalm in groene kruidensaus
Witvisfilet en scampi in kruidenboter
Rijst, friet en koude sausen

 

Nagerechten (buffet)
Fruitsalade
IJscasata
Panacotta
Chocolademousse met slagroom
Crema catalana, met karamel, kaneel en citroen

 

U kunt gebruikmaken van het Aquila-menu van maandag tot en met zaterdag.

zakenlunch Roosendaal

Het Menu Shyhawk

€ 20,- p.p.

Het Menu Shyhawk is een uitgebreid menu in buffetvorm, voor groepen vanaf 20 personen. Het menu kost € 20,- per persoon. Uw gasten genieten van de volgende buffetgerechten:

 

Voorgerechten (buffet)

Salade met tonijn, olijven, pesto, salade van kip, spek,honingmosterd dressing, aardappel-rundvleessalade, tomaatbasilicum salade etc

Ouderwetse tomatensoep en groentesoep
Brood, tapanade en kruidenboter

 

Hoofdgerechten (buffet)
Kip saté
Boeuf Stroganoff
Varkenshaaspuntjes in champignonroomsaus
Witvisfilet in roomdillesaus
Rijst, friet en koude sausen

 

Nagerechten (buffet)
Fruitsalade
IJscasata
Panacotta
Chocolademousse met slagroom
 

U kunt gebruikmaken van het menu Shyhawk van maandag tot en met zaterdag.

De kaart

Voorgerechten

Gebakken gepelde scampi in knoflookboter met tomaat, ui en paprika - 10,50

Garnalencocktail van heerlijke Noordzee garnalen en huisgemaakte cocktailsaus - dagprijs

Gerookte zalm met een salade van gerookte paling, rucola, appel en crème fraiche - 12,50

Ham & Meloen van gerookte Serrano ham en frisse meloen op salade - 8,50                

Rundercarpaccio, flinterdun gesneden met pesto, oude kaas, zongedroogde tomaatjes en olijven - 9,00    

Salade Maple farm, gemarineerde kipfilet, spekjes, tomaat, ijsbergsla en honingmosterd dressing - 8,00  

Vis soep, getrokken van garnalen en kreeft met krab, zalm  en gerookte zalm - 5,00

Kopje soep, ouderwetse tomaten, romige champignon, heldere groenten of heldere kippen soep - 3,80                                                                           

Kleine kopjes soep - 3,00

Mandje kruidentoast bruchetta 2,80

Bij deze voorgerechten serveren wij stokbrood

 

Hoofdgerechten

                                                                                                                                                                    

Gepocheerde zeewolf filet gepocheerd in bouillon met groene kruiden saus - 20,50

Op de huid gebakken zalmfilet en Hollandaise saus - 18,50

Malse tournedos van rund - 24,50 - saus naar keuze € 1,50

Smakelijke rump-steak van het rund met pepersaus - 20,50               

Gebakken kipfilet met spek, knoflook, tomaat, ui, paprika en andere kruiden - 16,80

Rose gebakken varkenshaas medaillons met champignonroomsaus - 18,00   

Wienerschnitzel met citroengarnituur - 16,80

Vegetarische proeverij - 15,00

Bij onze hoofdgerechten serveren we groenten, salade, onbeperkt friet, aardappelen en mayonaise

 

Voor onze kleine gasten

 

knakworst, kaassoufle, frikandel of kroket - 4,00

kipnuggets - 5,00

Viskibbeling of kipschnitzel - 6,00

Deze kindergerechten serveren we met appelmoes, mayonaise en friet

zakenlunch Roosendaal
restaurant vliegveld Seppe
restaurant vliegveld Seppe